About/Om os

Dette er ‘Tænketank for tilgivelse’s dialogfunktion, som er åben for alle, der har noget på hjerte. Efterhånden vil indlæg fra dialogboksen blive overført til arkivet.

Venligste hilsner

Karsten

Reklamer

En kommentar to “About/Om os”

  1. Tine Winther Says:

    For snart 20 år siden bosatte jeg mig i Sverige, hvert år har vi bogmesse i Göteborg, der forfattere fra hele verlden kommer. Bogmessen var denne weekend, och i år kom Desmond Tutu jeg fik opleve ham live, denne fantastiske person med et stort hjerte.
    Hans buskap denne weekend var att vi alle er en stor famlije, at vi ikke kan få bukt med terror så länge vi ikke inser at vi tilhöre en och samme familje. Jeg var lige gået forbi en forfatter ved navn Björn Ranelid som er meget kendt her i Sverige, jeg synes har er forfärdelig, da han altid kritisere alt og alle. Han tramper på andres tanker om verlden og håller fram sine egne. Desmond Tutu fik mig at se ham som en familjemedlem som behöver at blive set og derfor siger en masse ting som såre andre. Jeg skal i tanken omfavne ham 😉
    “vi står på hellig jord i det öjeblik en person tilgiver en anden, men tilgivielse er ikke det samme som at glemme” sa Tutu, “nej vi skal altid huske, så vi aldrig lader det ske igen” I mit arbejde som socialarbejder, möder jeg mange som siger de har svärt ved at tilgive, for de tror at det er det samme som at glemme. Jeg ska virklig ta Desmond Tutus ord med mig i morgen.
    Tine Winther, Göteborg


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: